Izvor:
11.10.2016 u 13:11
0

KIŠOVITO I HLADNO: Evo kada nas očekuje RAZVEDRAVANJE! (VIDEO)

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno i hladno, a povremeno i s kišom, dok će na na jugu ponegde doći do kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Najviša temperatura kretaće se u intervalu od 9 do 14 stepeni, dok će minimalna iznositi od 5 do 9 C.

Kako su saopštili iz RHZ, više padavina očekuje se u toku posle podneva, uveče i u toku noći. Vetar će uglavnom biti slab i promenljivog smera.

U Beogradu će danas biti oblačno i hladno, povremeno s kišom. Uveče i u toku noći može doći do provale oblaka, a vetar će duvati slabim intenzitetom – ujutro i pre podne istočni i jugoistočni, a posle podne u skretanju na severozapadni.

Temperatura će u toku čitavog dana biti bez većeg kolebanja, od 8 do 10 stepeni.

U Srbiji će u sredu, prema izgledima vremena za sedam dana, biti oblačno i hladno, povremeno s kišom, na višim planinama sa snegom. U toku dana slabljenje intenziteta, a uveče i noću prestanak padavina.

U Vojvodini i na istoku Srbije povremeno jak zapadni i severozapadni vetar.

U četvrtak jutro hladno, mestimično uz maglu ili nisku oblačnost, a tokom dana suvo i malo toplijeuz delimično razvedravanje. U petak i subotu promenljivo oblačno i relativno toplo, u košavskom području umeren i jak južni i jugoistočni vetar.

U subotu posle podne na severu i zapadu, a u nedelju i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom i manjim padom temperature. Početkom naredne sedmice meteorolozi najavljuju razvedravanje.

Pogledajte:

HappyTv.rs
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter