Izvor:
13.06.2019 u 17:31
0

AMSS: Saobraćaj umeren, nema čekanja za izlaz iz Srbije!

Saobraćaj se na glavnim putnim pravcima u Srbiji odvija umerenim intezitetom, bez zastoja i prekida, ali usporeno, na onim deonicama na kojima su radovi u toku.

Povoljni vremenski uslovi omogućili su dobru prohodnost svi putnih pravaca.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije na putničkim terminalima nema zadržavanja, a na teretnim, na izlaz iz naše zemlje se čeka 600 minuta na Horgošu, 360 mnuta na izlaz na prelazu Kelebija, 60 minuta na izlaz na prelazu Sremska Rača.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Izvor:Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter