Izvor:
14.06.2019 u 09:53
0

U TRI FAZE: Počinje rekonstrukcija ulica cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije!

Rekonstrukcija ulica cara Dušana, Džordža Vašingtona, 27. marta i Kraljice Marije počinje sutra, a radovi će se izvoditi u tri faze, najavio je glavni urbanista Beograda Marko Stojčić.

Reč je o potezu od Zološkog vrta do Ruzveltove ulice, rekao je Stojčić i dodao da je to obimna rekonstrukciji koja će biti završena do 20. decembra.

Moramo stići da završimo radove do 20. decembra kada su i najveće gužve u Beogradu jer svi znamo da desetak dana pred Novu godinu imamo ozbiljne gužve i u tom smislu naša je obaveza da dogovorimo sa izvođačem da on stigne da završi radove do 20. decembra – rekao je Stojčić.

On je rekao da je dobro to što će se najveći deo radova obaviti preko leta, kada u gradu nije toliko veliki intenzitet saobraćaja.

Stojčić je pojasnio je da će se rekonstrukcija vršiti u tri faze od kojih prva, koja podrazumeva obnovu ulica 27. marta i Kraljice Marije, počinje 15. juna i trajaće 65 dana.

Druga faza kreće 20. avgusta, trajaće 70 dana i u njoj će se rekonstruisati ulica Džordža Vašingtona, naveo je i dodao da treća faza počinje 30. oktobra, da će trajati 65 dana i da podrazumeva rekonstrukciju ulice cara Dušana.

Stojčić je rekao da je obnova tih saobraćajnica neophodna i da podrazumeva i zamenu kompletne infrastrukture ispod kolovoza, te apelovao na građane da imaju razumevanja tokom izvođenja radova.

On je istakao da će se i ubuduće nastaviti sa rekonstrukcijom ulica u prestonici jer ima puno saobraćajnica koje treba obnoviti.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter