Izvor:
15.06.2019 u 16:56
0

VUČIĆ: Uskoro brza saobraćajnica Paraćin – Zaječar!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će se graditi brza saobraćajnica od Paraćina do Boljevca, Zaječara i Vrške Čuke, sa krakom prema Boru, kao i da će biti napravljena za samo nekoliko godina.

Preliminarni troškovi pokazuju da će gradnja brze saobraćajnice koštati oko 460 miliona evra, a možda i do 600 milona evra sa dodatnim troškovima, rekao je Vučić na skupu u Zaječaru.

Smeje mi se Boško Ničić, a to su mislili i građani Čačka, Ljiga, Požege, kao i iz Vladičinog Hana, Surdulice i drugih mesta, gde sada imaju autoput. Izgradićemo i tu brzu saobraćajnicu i to za samo nekoliko godina – naglasio je Vučić.

Predsednik kaže da će tako svi građani moći da vide istok Srbje.

Dodao je da će Sokobanja sa dodatnih šest miliona evra dobiti izlaz na Koridor 10.

Bez tolike vaše podrške ne bi mogli da menjamo Srbiju – naglasio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter