Izvor:
24.06.2019 u 07:47
0

ALEKSANDAR ANTIĆ: U ovom trenutku sva domaćinstva na teritoriji Beograda imaju normalno snabdevanje strujom!

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da, u ovom trenutku, sva domaćinstva na teritoriji Beograda imaju normalno snabdevanje strujom i da je samo sedam potrošača, koji su vezani za privatne trafo stanice, bez napajanja.

Antić je saopštio da su radnici EPS-a i Elektrodistribucije Srbije tokom čitave noći naporno radili u izuzetno teškim uslovima, kako bi u najvećoj meri otklonili posledice nezapamćenog nevremena koje je juče pogodilo veći deo Srbije i teritoriju grada Beograda.

Posebno je teška situacija bila u Beogradu, gde je usled velikih padavina, jedan broj trafostanica bio poplavljen. Dežurni timovi su tokom čitave noći ispumpavali vodu i otklanjali kvarove, tako da je u ovom trenutku, samo sedam potrošača koji su vezani za privatne trafo stanice, bez napajanja. Dakle, u ovom trenutku, sva domaćinstva na teritoriji Beograda imaju normalno snabdevanje strujom – naveo je ministar Antić.

On je naglasio da će svi dežurni timovi ostati u stanju pripravnosti i pratiti dalji razvoj situacije, potpuno spremni za brzo i efikasno reagovanje.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscren

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter