Izvor:
17.10.2016 u 13:46
0

DANAS PRETEŽNO OBLAČNO , SA KIŠOM: Evo kada nas očekuje razvedravanje i lepše vreme!

U Srbiji će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, mestimično sa slabom kišom, a od sredine dana doći će do prestanka padavina i delimično razvedravanja. Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, u Timočkoj Krajini će biti tmurno. Vetar slab i umeren jugoistočni, u Podunavlju i Pomoravlju jak, povremeno sa olujnim udarima, na jugu promenljiv.

Najniža temperatura od 8 do 13 C, najviša dnevna od 9 C u Timočkoj Krajini do 15 stepeni na zapadu i jugu. U Beogradu će ujutro i pre podne biti pretežno oblačno, u jutarnjim satima moguća slaba kiša. Od sredine dana delimično razvedravanje. Vetar će biti umeren, povremeno jak jugoistocni. Najniža temperatura oko 11, najviša dnevna oko 14 stepeni. U Podunavlju, Pomoravlju i Banatu će do četvrtka, prema izgledima vremena za sedam dana u Srbiji, duvati umeren i jak jugoistočni vetar, na jugu Banata povremeno sa udarima olujne jačine.

U utorak će biti promenljivo oblačno i suvo, po podne jače naoblačenje, mestimično sa kišom, prvo u zapadnim i jugozapadnim, a uveče i u toku noći i u ostalim krajevima. Zatim umereno i potpuno oblačno, sa čestom pojavom kiše. U subotu po podne i uveče doći će do postepenog prestanka padavina i razvedravanja. Krajem perioda toplije sa dužim periodima sunčanog vremena, navodi RHMZ.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter