Izvor:
19.10.2016 u 13:06
0

DANAS OBLAČNO I SVEŽIJE: Evo kada nas očekuje LEPŠE VREME !

U Srbiji će danas biti oblačno i malo svežije, ujutro i pre podne mestimično kiša, a uveče i noću delimično razvedravanje.

Duvaće vetar slab i umeren, u košavskom području jak, jugoistočni, u slabljenju. Najniža temperatura od 6 do 9, najviša od 9 do 14 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će danas biti oblačno i malo svežije, ujutro i pre podne kiša. Uveče i noću delimično razvedravanje. Vetar umeren,

jugoistocni. Najniža temperatura 8, najviša 12 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak, prema izgledima vremena za sedam dana, biti umereno oblačno, suvo i malo toplije, u košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra. U petak pretežno oblačno, mestimično kiša, u košavskom području jak i olujni jugoistočni vetar.

U subotu oblačno i malo svežije, mestimično kiša, jugoistočni vetar u slabljenju i skretanju na severozapadni.Od nedelje toplije i uglavnom sunčano, najavljuje RHMZ.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter