Izvor:
20.10.2016 u 14:49
0

PAŽNJA, PAŽNJA: Fejsbuk masovno gasi profile po Srbiji!

U posljednjih nekoliko dana u Srbiji je došlo do masovnog blokiranja profila Facebook korisnika, jer se ne pridržavaju strogih pravila ove društvene mreže. Korisnici koji su objavili neku fotografiju, video ili link koji se kosi sa pravilima koje je Facebook propisao, čak i ako je to urađeno prije nekoliko godina, biće blokirani. Ako niste imali ranije probleme sa Facebook pravilima budete blokirani privremeno, odnosno na 24 sata.

Facebook je društvena mreža koja danas broji više od 800 miliona aktivnih korisnika, a s obzirom na toliki broj ne može se za svakog pojedinačnog korisnika određivati da li zbog neke riječi, slike ili objave prekršio pravila korištenja ili nije. Izuzeci uvijek postoje, pogotovo što je Facebook možda i rigoroznije nego što je potrebno postavio neka pravila zbog čijeg kršenja bi mogao da vam bude ugašen profil. A ovo su pravila kojih se FB “strogo” pridržava: – Govor mržnje – Prijetnje, kriminal i terorističke aktivnosti – Krvave i golišave fotografije, zlostavljanje, tuče.

Nezavisne
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter