Izvor:
21.10.2016 u 20:20
0

ZNAM ČOVEKA: Potera za Loto milionerom zarazila Srbiju više od Pokemona!

Od utorka uveče, kada je objevljeno da je dobitnik premije igre na sreću "Loto", u 83.kolu, u vrednosti 1.850.000 evra tiket uplatio u Paraćinu, ne prestaje potraga za srećnim dobitnikom u tom gradu i celom Pomoravlju, a sve liči na "jurenje Pokemona".

O sretnom dobitniku i ko bi to mogao biti priča se i nagađa na ulici, u kafanama, na radnim mestima, u gradskom autobusu, u Poslovnici "Loto", kod taksista…

Priča se da je radnik PTT, pa da je izbeglica samac, siromšna žena, proizvođač paprike, prodavač na benzinskoj pumpi…

Jedan Paraćinac rekao je Tanjugu da mu ovo sve liči na "jurenje

Pokemona".

On tvrdi da "zna čoveka".

– Nije iz Paraćina, već iz susedne Opštine Ražnj, tačnije iz sela Vitoševac, koje je 25 kilometara od Paraćina, a 15 od centra Ražnja", precizan je on, a na molbu da kaže kako se zove, odgovara da "to sada nije važno.

Vitoševac je najveće selo u Opštini Ražanj, pod planinom Bukovik, a "sretni dobitnik", kaže on, "hoće sa tim parama da podigne vinograd i izgradi vinariju".

Na broj telefona, koji je taj Parćinac dao novinaru Tanjuga, javio se čovek koji nije ni potvrdio, ali ni demantovao da je dobitnik premije.

– Da, podići ću vinograd, to mi je davna želja, ovde sam se rodio, otišao pa se vratio, zato cu da izgradim manju vinariju. Planiram i manju farmu ovaca oko 30, sa nekoliko koza, savremeni pčelinjak", pričao je "glas sa druge strane žice.

– Znate, zemljište gde ću da podignem vinograd sada je zapušteno, godinama se ne obrađuje, zaraslo u korov, crni trn i divlju kupinu, ali je na veoma lepom mestu, kuda protiče potok – nastavio je tajanstveni sagovornik.

Zemljište je nesređeno, ima i nekoliko drugih vlasnika, ali se nada da će uspeti da ih nagovori da mu ga prodaju kako bi tako stvorio jednu parcelo od oko 20 hektara.

– Oni sada to zemljište ne obrađuju, prođu godine da ga i ne obiđu, ali kada se neđe neko da ga kupi, onda dižu cenu do neba. Takvi su naši ljudi – kaže on i dodaje da će kraj potoka da uživa i pije rujno vino.

– Sačuvaću ovaj broj telefona sa koga ste me zvali, pa ćemo se čuti", rekao je on, ne želeći ni na treći put ponovljeno pitanje da odgovori da li je baš on dobitnik "Loto" premije.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter