DVE ŽENE HTELE DA PLATE MOSTARINU KOVANICAMA, BLAGAJNIK IM PRETIO POLICIJOM: Usledila je NEVIĐENA SCENA!

Dve žene koje su proteklog vikenda pokušale da plate mostarinu kovanicama na Krčkom mostu doživele su neprijatnost kad je blagajnik grubo odbio njihov novac.

Kako se tvrdi, blagajnik je bacio kovanice kroz prozor ženi u krilo i pretio policijom.

Jedna od tih žena navodi kako je u automobilu ispred nje bila njena prijateljica koja je mostarinu pokušala platiti kovanicama. 

- Počela je da broji kovanice, ali je on to odbio i tražio da mu ih stavlja pravo u ruke - rekla je ona.

Dodaje i  da su se kovanice verovatno rasipale, pa ih je blagajnik sve ubacio u vozilo kroz prozor uz napomenu da ce zvati policiju. Žena je na kraju platila mostarinu novčanicom.

Potom je njena prijateljica pokušala da preda 30 kuna (oko 4 evra) u najlonskoj kesici na šta je blagajnik odgovorio da je alergičan na najlon. Insistirao je na predaji u ruke, a se scenario ponovio - bacio joj je novcanice i prijetio policijom rekavši da ga želi prevariti.

- Novčanice su se rasule po automobilu - rekla je druga žena koja je takođe da bi izbegla scenu platila mostarinu novčanicama. 

 

 

 

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

 Iz Hrvatske autoceste su saopštili da je proverena pritužba spornu situaciju i da je zaključeno da je korisnici prilikom pružanja kese blagajniku ispao novac, te da je on konstatovao manjak i da je tažio da plati pun iznos i izdao racun.

Indeks podseća da je nedavno i bajkerima, koji su nezadovoljstvo naplatom mostarine iskazali plaćanjem u lipama, policija na kućne adrese poslala saobraćajne kazne od u iznosu od 400 do 950 evra.

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Ponedeljak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
19:55  Bingo
20:30  Upoznajte Parove
21:00  Ćirilica 
23:20  Parovi - Ispovesti
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro