Izvor:
02.09.2019 u 11:52
0

STANJE NA PUTEVIMA: Na Preševu se čeka oko dva sata, na Horgošu 30 minuta!

Putnička vozila na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Preševo čekaju oko dva sata, a na ulazu u zemlju oko 20 minuta, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na Horgošu se na izlazu iz zemlje čeka oko pola sata.

U narednim danima treba očekivati povremene kolone sa većim brojem vozila koje će donositi promenljivo vreme čekanja na pojedinim prelazima, upozoravaju iz AMS S.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Početak školske godine i veće prisustvo dece na ulicama zahteva od vozača dodatnu opreznost za volanom, kao i vožnju sa dodatno smanjenom brzinom predviđenom za zonu škole.

To je posebno važno da bi vozači u svakom trenutku mogli spremno da reaguju i zaustave vozilo ukoliko mališani naprave neki neoprezan korak.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter