Izvor:
02.09.2019 u 15:32
0

UVEDENA NOVA REDOVNA LINIJA: Od 1. septembra BG Voz i do Mladenovca!

U okviru sistema BG Voz od 1. septembra uspostavljena je redovna linija između stanice Beograd Centar i Mladenovca, čime je realizovana zajednička inicijativa Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Grada Beograda i Srbija voza iz aprila ove godine.

– Kao što smo i obećali, BG vozom moći će da se stigne i do Mladenovca, što će olakšati svakodnevni život i dolazak na posao velikom broju Beograđana. To je dobar primer kako briga o železnici direktno može da doprinese boljem životu u Beogradu, ali i svim drugim delovima Srbije gde postoji potencijal za razvoj železnice i gde Vlada Srbije ulaže u obnovu pruga – rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Linija Beograd Centar – Mladenovac – Beograd Centar, koja ima po tri polaska radnim danima iz oba smera, povezuje pet beogradskih opština – Savski Venac, Rakovicu, Voždovac, Sopot i Mladenovac.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter