Izvor:
26.10.2016 u 13:28
0

STANJE NA PUTEVIMA: Mokri drumovi, magla na području Požege i Vranja

Putevi u Srbiji su mokri i klizavi, pa se vozačima savetuje da vožnju prilagode uslovima na kolovozima, a magla jutros smanjuje vidljivost na području Požege i Vranja. Zbog radova koji se i dalje izvode na mnogobrojnim deonicama savetuje se daleko opreznija vožnja.

AMSS navodi da su završeni radovi na sanaciji oštećenog kolovoznog zastora na državnom putu na deonici Beograd-Lazarevac, u zoni naselja Meljak i Stepojevac i da je uspostavljena normalizacija saobraćaja.

Od 29. oktobra do 15. novembra, izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća kolovoza na državnom putu kod naselja Brestovik u Beogradu.

Radovi će se izvoditi pod saobraćajem uz naizmenično propuštanje vozila regulisano pokretnim semaforima.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Tanjug
Foto: AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter