Izvor:
18.09.2019 u 08:02
0

NE RADE ŽELEZNIČKE RAMPE: Pokradeni kablovi u Nišu!

Preduzeće "Infrastruktura železnice Srbije" saopštilo da je u Nišu došlo do smetnji u radu svih putnih prelaza, zbog krađe kablova.

U tom preduzeću su naveli da je saobraćaj od ponedeljka kasno uveče prekinut od gradske železničke stanice do stanice Ćele kula jer su na više mesta duž cele dužine mosta preko reke Nišave ukradeni železnički kablovi.

"To je direktno uticalo na rad signalno-sigurnosnih uređaja, a samim tim i na funkcionisanje putnih prelaza na ovom delu pruge kroz Niš", navedeno je u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je saniranje kvarova i zamena kablova u toku i stručne službe "Infrastrukture železnice Srbije" nastoje da posao završe u što kraćem roku, kako bi se obezbedilo normalno funkcionisanje putnih prelaza na ovom delu pruge kroz Niš, iako je kvar prouzrokovan kradjom kablova izuzetno ozbiljan.

To preduzeće je najavilo da će biti podnete krivične prijave zbog ugrožavanja bezbednosti saobraćaja, a od nadležnih državnih organa je zatraženo da se ovakve krađe, kojih ima i na drugim prugama širom Srbije, tretiraju kao ugrožavanje bezbednosti u saobraćaju.

Izvor: b92.net
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter