Izvor:
22.09.2019 u 11:37
0

POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA NA ČITAVOJ TERITORIJI: Policija želi da postigne jedan cilj!

Pripadnici MUP, Uprave saobraćajne policije, sprovešće u okviru projekta EDWARD, u četvrtak akciju pojačane kontrole saobraćaja na teritoriji čitave zemlje.

Cilj projekta EDWARD (Evropski dan bez poginulih u saobraćajnim nezgodama), koji po četvrti put organizuje Mreža saobraćajnih policija Evrope (TISPOL) i koji će se realizovati u svih 29 zemalja članica TISPOL-a uključujući Srbiju, je da tog dana u saobraćajnim nezgodama na evropskim putevima ne pogine nijedno lice ili da u najmanju ruku broj poginulih bude što manji,.

Realizacija projekta u svim zemljama članicama TISPOL-a podrazumeva aktivno uključivanje medija, uz maksimalno angažovanje svih ljudskih i tehničkih resursa saobraćajne policije.

Pokrenuta je i veb stranica https://projectedward.eu/sr/ <http://sea.mup.gov.rs:32224/?, koja je dostupna i na srpskom jeziku, na kojoj se mogu pronaći sve relevantne informacije o projektu i gde zainteresovani mogu potpisati elektronsku zakletvu da će bezbednim ponašanjem doprineti unapredjenju bezbednosti saobraćaja na putevima.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter