Izvor:
23.09.2019 u 13:30
0

SLUČAJ ASEPSOL: Krivične prijave za TRI vaspitačice!

Direktorka predškolske ustanove "Naša radost" u Rači, Ljubina Jeftić, pokrenula je disciplinski postupak protiv tri vaspitačice, a devojčica, koja je u toj ustanovi popila asepsol umesto vode, posle sedmodnevnog lečenja puštena je na kućno lečenje, prenose mediji.

Jeftić je izjavila da je cilj pokretanja postupka da se utvrdi čijim je propustom sredstvo za dezininfekciju asepsol dospelo u flašicu sa vodom, koji je popila dvoipogodišnja devojčica iz jaslene grupe.

U Osnovnom javnom tužilaštvu potvrđeno je da je u toku prikupljanje dokaza i utvrđivanje odgovornosti u tom slučaju.

Prosvetna inspekcija je bila u obdaništu i očekuje se njihov izveštaj, kažu u Ministarstvu prosvete. Pored prosvetne inspekcije, razgovor sa zaposlenima, obavila je i policija.

Dvoipodvogodišnja devojčica je posle sedmodnevnog lečenja u Kliničkom centru Kragujevac puštena na kućno lečenje. Njena majka Jelena Radovanović potvrdila da je dete stabilno i dobro.

Izvor: Tanjug
Foto. Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter