Izvor:
27.09.2019 u 19:33
0

MARGINE EVROPSKOG PRVENSTVA U ODBOJCI: Udovičić se sastao sa Maračineanu!

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić sastao se večeras u Parizu sa francuskom ministarkom sporta Roksanom Maračineanu na marginama Evropskog prvenstva u odbojci za seniore.

Bilateralni susret dvoje bivših vrhunskih sportista je obilovao konkretnim predlozima s ciljem daljeg produbljivanja saradnje kroz razmenu sportista i trenera, intenziviranja razmene iskustava i znanja, kao i unapređenja odnosa između Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije i INSEP-a, saopštilo je resorno ministarstvo.

Konstatovana je obostrana spremnost za sveobuhvatnu realizaciju Memoranduma o saradnji u oblasti sporta između Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Ministarstva sporta Republike Francuske, potpisanog u julu ove godine.

Ministar Udovičić je nakon sastanka prisustvovao polufinalnoj utakmici i pružio podršku našim odbojkašima u borbi sa domaćinom za ulazak u finale.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Vanja Udovičić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter