Izvor:
02.10.2019 u 10:37
0

NEVREME STIGLO KOD KOMŠIJA: Usled jakog pljuska palo skoro 50 litara kiše po kvadratnom metru!

Nevreme i zahlađenje koje meteorolozi danima prognoziraju za ovaj deo Evrope najpre je stiglo u severni deo Dalmacije, gde je u jutarnjim satima povremeno dolazilo i do jakog grmljavinskog nevremena i gde je za dva sata zabeleženo više od 2.000 munja.

U Starigradu Paklenici je usled jakog pljuska za samo dva sata palo skoro 50 litara kiše po kvadratnom metru, a lokalno je bilo bujica.

Obilna kiša zahvatila je Zadar i širu okolinu tokom jutra – na Žmanu na Dugom otoku palo je 33 litara kiše po kvadratnom metru, u gradu Zadru 13 litara.

Grmljavinsko nevreme pomera se lagano na istok, a predviđa se da će kiša, pljuskovi i grmljavina tek u noći između srede i četvrtka zahvatiti celu Dalmaciju.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter