Izvor:
21.10.2019 u 09:29
0

“NAPAD NA OSTRVLJANE“: Beogradski festival fudbala od 22. do 24. oktobra na Trgu republike!

Beogradski festival fudbala, pod sloganom "Napad na Ostrvljane", od 22. do 24. oktobra održaće se na Trgu republike, u organizaciji Grada Beograda, a povodom utakmica Crvene zvezde i Partizana protiv Totenhema i Mančester Junajteda u Ligi šampiona i Ligi Evrope.

Posetioci će tri dana, od 12 od 24 sata, moći da uživaju u malom fudbalu, na terenima za stoni živi fudbal, kao i u stonom fudbalu.

Takođe će moći da se oprobaju u merenju jačine šuta, kao i drugim aktivnostima u domenu najznačajnije sporedne stvari na svetu.

Instruktori Fudbalskog saveza Srbije (FŠ) će svakog dana tokom trajanja ovog festivala od 12 do 15 sati držati javni čas za devojčice i dečake, kako bi im kroz zabavu ukazali na sve čari fudbalske igre i fer-pleja.

Posetioci će u utorak od 12 do 19 sati biti u prilici da vide pehar kojim je FK Crvena zvezda 1991. godine u Tokiju objedinila evropsku i svetsku titulu. Festival će posećivati prvotimci Zvezde i Partizana, kao i predstavnice ženske fudbalske reprezentacije Srbije.

Svakodnevno će biti organizovan fudbalski kamp proslavljenog fudbalera Dejana Stankovića, dok će festival posetiti "Ðota free style fudbal”, koji je izuzetno popularan među decom i omladinom od 10 do 20 godina.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter