Izvor:
05.11.2019 u 06:21
0

STANJE NA PUTEVIMA: Dobra prohodnost na putevima, oprez zbog magle!

Vozače u Srbiji će danas, osim suvih kolovoza, pratiti i dobra prohodnost na putevima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Lepo vreme čini vožnju lakšom i bezbednijom, ali vozači moraju da obrate pažnju na maglu koje trenutno ima na području Negotina i koja je u ovom delu godine česta u jutarnjim i večernjim satima.

Zato je na putevima pored reka, jezera, u kotlinama ili preko planinskih prevoja potrebno opreznije voziti zbog slabe vidljivosti, ali i vlažnih kolovoza.

Promenljive vremenske prilike poslednjih dana donose opasnost od odrona kojih može biti na putevima kroz stenske useke i klisure.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Zadržavanja nema ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima, ali kamioni čekaju duže.

Na Batrovcima na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju šest sati, na prelazu Bačka Palanka pet, na Horgošu tri sata, a na Kelebiji dva sata.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter