Izvor:
05.11.2019 u 14:43
0

UPOZORENJE METEOROLOGA! Sutra nas očekuju obilne padavine!

Obilne padavine očekuju nas sutra i u četvrtak.

U toku noći na severu i zapadu zemlje očekuje nas jače naoblačenje koje će usloviti kišu i ona će biti tek uvod u ono što nas čeka naredna dva dana, upozorio je RHMZ.

Sutra tokom dana ponegde se očekuju i pljuskovi sa grmljavinom. I u sredu i u četvrtak se u centralnim i južnim krajevima lokalno očekuje oko 20 litara po metru kvadratnom za 12 sati – navode u RHMZ.

U Beogradu će sutra biti oblačno i svežije, ali i dalje toplo za ovo doba godine, povremeno sa kišom i pljuskovima. Duvaće slab do umeren vetar južnih pravaca.

Minimalna temperatura biće 14 stepeni a maksimalna dnevna 18.

U četvrtak na severu Srbije biće suvo, uz razvedranje. U ostalim predelima kišovito, ali se prestanak padavinaočekuje do kraja dana. Maksimalna temperatura kretaće se od 14 do 20 stepeni.

Izvor: Alo.rs
Foto: Pixabay.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter