Izvor:
09.05.2016 u 21:33
0

ASOVI ZA DECU: Zoran Kesić sa fudbalerima igra VELIKI HUMANITARNI MEČ

Zoran Kesić i ekipa emisije Državni posao pridružili su se mnogobrojnim poznatim ličnostima i ljudima dobre volje koji će u utorak, 24. maja 2016. sa početkom u 20h na stadionu Partizana u Beogradu prisustvovati velikom humanitarnom meču fudbalskih zvezda pod imenom “Asovi za decu”. Na prvoj humanitarnoj All-Stars utakmici u Srbiji učestvovaće najveće zvezde srpskog fudbala, a timove će predvoditi naši proslavljeni treneri Bora. Milutinović i Radomir Antić.

Lista učesnika, proslavljenih fudbalera i dalje raste a sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. U prodaji ulaznice za humanitarni meč

Ulaznice za veliki humanitarni meč “Asovi za decu”, po ceni od 300 dinara za Sever i Jug i

500 dinara za Zapad i Istok, dostupne su putem mreže Gigs Tix u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu, Pariskom magazinu u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. U prodaji su i porodične ulaznice za Istok i Zapad – po ceni od 1000 dinara za tri ulaznice.

Karte će biti dostupne i na blagajnama FK Partizan pred sam događaj. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu. Bora Milutinović i Radomir Antić predvodiće timove sastavljene od legendi srpskog fudbala, a učešće su prošle nedelje potvrdili Andrija Delibašić, bivši igrač Partizana i najbolji strelac kluba u Ligi Šampiona 2003 godine, Niša Saveljić, bivši reprezentativac Jugoslavije.

HappyTV.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter