Izvor:
12.11.2019 u 18:24
0

DRAMA U PORODIČNOJ KUĆI U PANČEVU: Komšije uznemirene! Bivši profesor se zabarikadirao u kući I PRETIO da će se razneti BOMBOM !

Radisav R. (66) iz Pančeva, u noći između ponedeljka i utorka, zabarikadirao se u kući u Ulici Branka Radičevića, u kojoj sa porodicom živi kao podstanar, i pretio da će se razneti ručnom bombom.

Drama je počela u ponedeljak uveče oko 23 sata, kada se Radisav R. sa suprugom zatvorio u kuću. Njegov sin je odmah pozvao policiju jer je Radisav pretio da će se razneti ručnom bombom. Odmah po prijavi, na lice mesta odmah su došli policija i Hitna pomoć.

Policijski pregovarač je ušao u dvorište kuće, u kome je još nekoliko stanova, i Radosav R, koji je inače profesor u penziji, ubrzo je pustio suprugu da izađe iz njihovog doma.

Kako kažu komšije, čuli su dramu i dodaju da je bilo "mučno i napeto".

– Vraćala sam se sa posla kada sam na ulici, ispred kuće videla brojne policijske ekipe. Čula sam policajca kako razgovara sa čovek i priča mu da će sve biti u redu, da nije izlaz to što planira. Tada sam saznala da se u kuću zatvorio komšija i da je zapretio da će aktivirati ručnu bombu. Bilo je baš mučno, napeto – priča jedna stanarka ove pančevačke ulice.

Posle skoro četiri sata pregovora, Radisav R. je oktljučao vrata i izašao iz kuće, a policija je ustanovila da ručnu bombu, koju je planirao da aktivira, uopšte ni ne poseduje.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac se na ovaj korak odlučio kada je saznao da boluje od teške bolesti.

Izvor: Blic.rs
Foto: todocoleccion/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter