Izvor:
16.11.2019 u 12:42
0

KOŠAVA UZ MAKSIMUM 21 STEPEN Pogledajte detaljnu vremensku prognozu za sutra

Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS) upozorio je da se danas i sutra u košavskom području i na planinama očekuje vetrovito s jakim i olujnim jugoistočnim vetrom, koji će imati udare do 20 metara u sekundi, a sutra na području južnog Banata i preko 24 metara u sekundi.

Sutra se tokom dana očekuje promenljivo oblačno s dužim sunčanim periodima, vetrovito i toplo, osim u Timočkoj Krajini gde će biti oblačno i hladnije. Duvaće slab i umeren jugoistoscni vetar, u košavskom području i na planinama jak, koji će na jugu Banata povremeno imati olujne udare. Jutarnja temperatura od četiri do 15 stepeni, najviša od 18 do 21.

U toku noći ka ponedeljku u zapadnoj polovini zemlje naoblačenje s kišom i pljuskovima.

U Beogradu promenljivo oblačno s dužim sunčanim periodima i toplo, uz umeren i jak jugoistočni vetar.

Jutarnja temperatura oko 12, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

Narednih dana zadrztaće se promenljivo i relativno toplo vreme za ovaj period godine, a kiša i kratkotrajni pljuskovi očekuju se u ponedeljak ujutru i pre podne, kao i u sredu, a na istoku zemlje i u četvrtak.

U ponedeljak kratkotrajno slabljenje košave, a od utorka će ponovo duvati uglavnom umeren jugoistočni vetar, koji će samo na jugu Banata povremeno imati i jake udare.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter