Izvor:
03.12.2019 u 18:25
0

POČINJE SKI SEZONA NA KOPU Za otvaranje popust od 30 odsto

Sezona skijanje na Kopaoniku zvanično počinje u četvrtak, 5. decembra, najavljeno je iz "Skijališta Srbije".

Na Kopaoniku su za prvi dan skijanja pripremljene staze Karaman greben, Malo jezero i staza Krst, a sistemi za veštačko osnežavanje rade bez prestanka kako bi se u što kraćem roku pripremio što veći broj staza za skijanje.

Ovogodišnja manifestacija "Ski opening" na Kopaoniku trajaće od 5. do 8. decembra, kada će u tom skijalištu važiti popust od 30 odsto na cenu ski karata. Skijališta Srbije će za sve ljubitelje skijanja obezbediti tokom te manifestacije i besplatno korišćenje noćne staze. Ski centar će od četvrtka raditi od 9.00 do 15.30, dok će noćna staza biti otvorena od 18 do 22 časa.

Na sajtu Skijališta Srbije navodi se da će skijaška sezona na Staroj planini biti otvorena 13. decembra, a na Torniku 20. decembra.

Izvor: Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter