Izvor:
05.12.2019 u 09:25
0

SPUSTILI SE PRVI SKIJAŠI Počela sezona na Jahorini (VIDEO)

Puštanjem u rad ski lifta na ski stazi Poljice u sredu u večenjim satima otvorena je skijaška sezona u ski centru Jahorina.

Skijanje na Jahorini narednih dana biće moguće zahvaljujući kombinaciji prirodnog i veštačkog snega, a meteorološke prognoze govore da će sve više biti prirodnog snega.

Tokom prvih dana ski sezone biće odobravani i popusti na ski pasove do 50 posto.

Na Jahorini goste očekuju u danima do kraja radne nedelje a veći broj skijaša i gostiju biće na ovoj olimpijskoj planini za vikend kada će koncert održati Brajan Feri.

Prošle nedelje je na Jahorini puštena u rad gondola koja je dobila ime po Emiru Kusturici, kao i jedna od ski staza koja se zove po Novaku Ðokoviću.

U prethodnih par godina Vlada Republike Srpske preko Olimpijskog centra uložila je na Jahorini preko 70 miliona konvertibilnih maraka pa je u ovom ski centru osvežen vertikalni transport, uvedeni su letnji sadržaji a izgrađena je i puštena u rad prošle nedelje kabinska gondola.

Ski centar Jahorina ima ukupno 45 kilometara staza a među njima su i tri nove koje su probijene ove godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter