Izvor:
05.12.2019 u 14:09
0

VELIKI DAN ZA SRBIJU Braćo, uz brz i moderan put, stižu i nova radna mesta! (FOTO, VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas početku radova na izgradnji autoputa i brze saobraćajnice Ruma-Šabac-Loznica.

Obeležavanje početka radova, u blizini Šapca, počelo je u 12 časova. Radovi će početi, kako je ranije najavljeno, kod Šapca gde će se graditi novi most na Savi.

Zvanicama se prvo obratio predstavnik kompanije Azvirt koja je čestitala Vladi Srbije na ovom projektu uz napomenu da će ovaj put biti "arterija" zahvaljujući kojoj će biti pospešen razvoj ne samo u ovim gradovima već i u regionu s napomenom da će ovaj put podstaći i razvoj privatnog biznisa ne samo u Srbiji nego i u Bosni i Hercegovini. Predstavnik Azvirta zahvalio se Srbiji na ukazanom poverenju i saradnji uz obećanje da će svi radovi biti završeni u roku.

Odmah potom zvanicama se obratila i resorna ministarka Zorana Mihajlović koja je rekla da je ovo veliki dan za Srbiju koja više nema vremena za gubljenje. Ona je podsetila na jutrošnju svečanost i potpisan ugovor za Moravski koridor.

– Neka nam je sa srećom, hvala Azvirtu i očekujemo da sve bude u skladu sa vremenom i ugovorom koji smo potpisali – rekla je ministarka Mihajlović, a potom reč ustupila ambasadoru Azerbejdžana, koji je rekao da je ovo jasan primer saradnje dveju zemalja jer je reč o uglednoj kompaniji, koja poštuje rokove i radi kvalitewtno. Ambasador Azerbejdžana Hasanov je rekao da za 20 godina diplomatske karijere nije doživeo da jedna zemlja potpiše ovako dva velika ugovora u jednom danu. On je predsedniku Vučiću i narodu Srbije prenese srdačne pozdrave predsednika Azerbejdžana Ilhama Alijeva.

– Srećan sam i ponosan sam na Srbiju! Izabrali smo da radimo i mnogo uradimo – rekao je Vučić dodajući da su danas u jednom i istom danu potpisana dva velika i izuzetna ugovora – za Moravski koridor i auto-put Šabac-Ruma-Loznica. Vučić je dodao da nema stajanja.

– Mi nećemo da gledamo u mete nego u budućnost – rekao je Vučić i dodao da je veoma hladno i da smo rekli da narod nećemo da zovemo po ovoj hladnoći. On je čestitao i ljudima u Mačvi i Sremu i u celoj Srbiji, te pozdravio i zahvalio se predsedniku Azerbejdžana Alijevu i azerbejdžanskoj braći koja grade ovaj put.

On je poručio žiteljima ovog kraja da će dobiti brz i moderan put koji će dovesti još više investitora i posao za ljude koji ovde žive.

– Azvirt je jedna strašna firma, jedna odlična firma, s njima nema problema! Braćo, imaćete još mnogo posla u Srbiji – rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter