Izvor:
12.12.2019 u 03:35
0

VREMENSKA PROGNOZA ZA DANAS: Umereno do potpuno oblačno i toplije! Ponegde se očekuju sunčani intervali! (FOTO)

U Srbiji u četvrtak umereno do potpuno oblačno i toplije, a tokom većeg dela dana i suvo, ponegde i sa sunčanim intervalima. U toku večeri i noći jače naoblačenje sa kišom, dok će u centralnim i jugoistočnim predelima ostati suvo. Slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno pojačan, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak. Minimalna temperatura od 1 do 5°C, maksimalna dnevna od 7 do 11°C.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i toplije, a tokom većeg dela dana i suvo. U toku večeri i noći očekuje se jače naoblačenje sa slabom kišom. Vetar povremeno i pojačan. Minimalna temperatura 4°C, maksimalna dnevna 8°C. U petak posle oblačnog jutra, ponegde sa slabom kišom, tokom dana smanjenje oblačnosti. U toku večeri i noći novo naoblačenje, ponegde sa slabom kišom. Slično I u subotu. Maksimalna temperatura u petak od 6 do 14°C, a u subotu od 5 do 11°C. U nedelju i ponedeljak tokom dana sunčano i toplije.

Usled očekivanih biometeoroloških prilika osobe sa srčanim problemima i varirajućim krvnim pritiskom mogu osetiti pojačane tegobe, a oprez se savetuje i astmatičarima, kao i nervno labilnim osobama. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu malaksalosti, glavobolјe i neraspoloženja. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter