Izvor:
13.12.2019 u 16:21
0

HAOS NA ULICAMA: Zastoj na Gazeli i Brankovom mostu!

U poslepodnevnom špicu ovog petka najveće gužve su se formirale na mostovima i na autoputu. Ostatak grada funkcionše, iako je svuda povećan broj vozila, pa se vozačima savetuje strpljenje, javljaju taksisti.

Veliki zastoj je na Brankovom mostu u smeru ka gradu i na Gazeli. Na autoputu duž celog Novog Beograda sve stoji i tu deonicu puta izbegavajte ako možete. Standardno su velike gužve na Autokomandi iz smera Južnog bulevara, kao i na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu – rekli su iz Beogradskog taksija.

Takođe veća frekvencija vozila primetna je i na Slaviji i na Mostu na Adi gde se saobraćaj odvija usporeno, ali bez zastoja. Ipak, interesantno je da u centru grada saobraćaj funkcioniše poprilično dobro.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter