Izvor:
16.12.2019 u 06:20
0

STANJE NA PUTEVIMA: Oprez zbog magle u jutarnjim satima!

Zbog pojave magle u jutarnjim satima na putevima po kotlinama i dolinama potrebna je veća opreznost, upozoravaju iz Auto-moto saveza Srbije.

Period lepog vremena, sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine, a koje će se u pojedinim delovima zemlje u toku dana kretati i do 17 podeljka, sigurno će na početku još jedne radne nedelje omogućiti dobru prohodnost puteva.

Prvi radni dan u nedelji uvek donosi nešto veći broj vozila, te iz AMS S savetuju vozačima da imaju dodatno strpljenje ukoliko naiđu na moguće zastoje ili usporenu vožnju.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Nema dužih zadržavanja ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima.

Kamioni na teretnim terminalima na Batrovcima čekaju četiri sata, na Horgošu i Kelebiji tri sata, a na Gradini sat i po.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter