Izvor:
16.12.2019 u 16:56
0

TRI KUPCA ZA KOMERCIJALNU BANKU Stigle ponude za državnog giganta u bankarstvu

U roku previđenom javnim pozivom, u procesu tenderske prodaje akcija Komercijalne banke a.d. Beograd, koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije, podnete su tri obavezujuće ponude. Na današnjoj sednici, Tenderska komisija Ministarstva finansija izvršila je otvaranje prispelih ponuda, u prisustvu ponuđača koji su podneli obavezujuće ponude u drugoj fazi tenderskog postupka za prodaju akcija Komercijalne banke a.d. Beograd, koje su u neposrednom vlasništvu Republike Srbije.

SRBIMA OLAKŠAN RAD U NEMAČKOJ Merkel ispunila obećanje, pogledajte kako do posla!

Predmet današnje sednice i javnog otvaranja prispelih obavezujućih ponuda je da se konstatuje blagovremenost podnetih ponuda, kao i njihova potpunost – odnosno da ponude sadrže sve neophodne elemente propisane u ovoj fazi tenderskog postupka. Radi transparentnosti procesa, ovlašćeni predstavnici svih ponuđača koji su dostavili obavezujuće ponude, pozvani su da prisustvuju otvaranju.

ONA JE TRAMPOV FINASIJSKI MAG Beograđanka, sama se školovala i sad je NAJUTICAJNIJA Srpkinja u SAD

Tenderska komisija je konstatovala da su prispele 3 (tri) ponude u roku predviđenom tenderskom dokumentacijom. Ponude su otvorene i konstatovano je da su kompletne, odnosno da sadrže elemente predviđene tenderskom dokumentacijom za drugu, obavezujuću fazu tenderskog postupka. U narednim danima, Ministarstvo će, uz asistenciju finansijskog savetnika, izvršiti analizu i ocenu pravovremeno dostavljenih obavezujućih ponuda, radi rangiranja istih.

Kvalifikovani ponuđači će biti obavešteni o rang listi, a podnosiocu najbolje rangirane ponude istovremeno će biti dostavljen i poziv da pristupi pregovorima.

Izvor: Alo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter