Izvor:
26.12.2019 u 09:12
0

LEPA VEST ZA SKIJAŠE: Kopaonik ima najdužu veštačku staza na kontinentu!

Kopaonik se našao među skijaškim destinacijama, prenose mediji navodeći da ima "letnju", to jest veštačku stazu, koja je najduža u Evropi, a ističu i lepote ostalih staza "uokvirenih" drvećem.

Kopaonik je svrstan među skijališta "u razvoju", a ovaj sajt ga svrstava na šesto mesto liste skijališta.

ŠTA I KAKO RADITI U SLUČAJU OTMICE? Ovako izgleda početak potrage za detetom

Skijališta istočne Evrope mahom obilazi stanovništvo zemlje u kojoj se nalaze zbog toga što je cena pristupačnija, prenose mediji.

Staze su opisane kao kratke, ali zabavne i bez previše gužve, prenosi B92.

Istaknuta je dostupnost smeštaja i to što snega ima i krajem marta, a kao najveća mana nepristupačnost planine do koje je iz Beograda potrebno pet sati vožnje.

PRVO MESTO DELIMO SA CRNOM GOROM: Prosečna plata u januaru oko 515 evra!

Bolje od Kopaonika su prošli Bansko u Bugarskoj, gde je kao pozitivna navedena činjenica da je odlično za decu, a kao negativna to što red za žičaru ume da bude veoma dug.

I skijalište Borovec se našlo na listi okarakterisano kao lako dostupno, a velika mana skijališta u podnožju najviše planine Balkana je to što nije dovoljno izazovna za profesionalce.

Na listi se našao i Kolašin 1450, koji kao najveću vrlinu ima to što je mali broj stranaca, ali opet planina nije privlačna ekspertima.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva


PROČITAJTE I OVO

HOROSKOP ZA ČETVRTAK: Lavovi, pravilno usmeravajte svoju energiju!

SPORNI ZAKON DANAS PRED POSLANICIMA Đukanović ne odustaje od ODUZIMANJA imovine SPC!

TAKSISTI DOBIJAJU KEŠ Svakom vozaču bespovratna pomoć od 8.000 evra!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter