Izvor:
18.11.2016 u 14:22
0

Jutro hladno, u toku dana znatno toplije! (video)

U Srbiji će danas ujutru biti hladno, ponegde sa slabim mrazom i kratkotrajnom maglom, a u toku dana biće sunčano i toplije.

Najniza temperatura biće od 0 do 5, najvisa od 10 do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod. Duvaće slab i umeren vetar, u juznom Banatu jak, juzni i jugoistocni koji će u toku noći biti u daljem pojacanju, u juznom Banatu povremeno olujni. I u Beogradu će biti sunčano i toplije. Vetar slab i umeren, jugoistocni, u toku noći u daljem pojacanju. Najniža temperatura biće 5, najviša 16 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 25. novembra, biće toplo. U većem delu u subotu će biti pretežno sunčano, po podne na severozapadu, a uveče i noću i u ostalim krajevima naoblačenje, ponegde kratkotrajna slaba kiša, uglavnom na zapadu i severozapadu. U nedelju pretezno oblačno, ujutro još ponegde slaba kiša.

U ponedeljak razvedravanje i zatim pretežno sunčano i malo hladnije, ali i dalje sa temperaturom iznad prosečnih vrednosti. U košavskom području vetrovito, a u južnom Banatu i olujni jugoistočni vetar. U Timočkoj krajini tmurno i hladnije.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter