Izvor:
20.11.2016 u 15:02
0

Lepe vesti: Kada vidite kakvo nas vreme očekuje u narednom periodu oduševićete se!

Maglovito jutro danas će biti po kotlinama južne i zapadne Srbije, dok će tokom dana u većem delu biti pretežno sunčano i toplo.

U Timočkoj Krajini oblačno i hladnije. Vetar slab i umeren u košavskom području jak, južni i jugoistočni na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

Jutarnja temperatura od 3 do 10, na istoku i po kotlinama slab mraz od -2 do 0, najvisa dnevna od 15 do 20, u Timočkoj Krajini od 8 do 10 stepeni.

U Beogradu će danas biti sunčano, toplo i vetrovito sa umerenim, povremeno jakim južnim i jugoistočnim vetrom.

Jutarnja temperatura oko 10, najviša dnevna oko 18 stepeni.

Tokom naredne sedmice u Srbiji će biti pretežno sunčano i toplo.

U ponedeljak temperatura znatno, u ostalim danima malo iznad ili oko prosečnih vrednosti.

Do četvrtka u košavskom području vetrovito uz jak, a na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni vetar, a u Timočkoj Krajini oblačno i hladno, povremeno sa sipećom kišom (rosuljom). U nedelju sa zapada stiže naoblačenje s kišom.

Tanjug
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter