Izvor:
20.11.2016 u 18:27
0

Ne propustite: Večeras kultna emisija ,,Vikend šou“ -a! (video)

Večeras u u 18:30h na Hepi televiziji, očekuje vas kultna emisija Vikend šou-a, u kojoj će legendarni predsednik opštine Svilajnac, Dobrivoje Budimirović Bidza govoriti o svojoj mladosti, borbi za uspeh i goli život, trenucima kada je bio najuspšniji, ali i najtužniji.

Pored njega, Raka Radović, Suzana Mančić i Vera Matović, govoriće na temu ko je najharizmatičnija osoba u Srbiji i zašto, kao i to koliko im je harizma u životu pomogla da lakše dođu do svojih zacrtanih ciljeva.

Pored glavne, gosti će analizirati i teme koje su obeležile nedelju iza nas: pobedu Trampa, savez Trampa i Putina, a neki gosti će u vikend izazovu, koje je za njih pripremila voditeljka i autorka Jovana Jeremić, pokazati svoje talente i pevačke sposobnosti.

Gost iznenađenja: žena koja je pripremila poseban dar za Melaniju Tramp, zbog kojeg ćete uživati u modnoj reviji, uzivo iz studija 3 Hepi televizije.

Uživajte uz kanal Happy televizije od 18:30h.

Vikend show je vaša vikend doza kulturne zabave.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter