Izvor:
09.12.2016 u 14:08
0

Vozači, oprez: Ujutru mraz i magla, ali u toku dana Sunce!

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, u nizim predelima mestimicno magla, a tokom dana pretežno sunčano, samo ujutru u severnim, a pre podne u centralnim i istočnim krajevima, prolazno naoblačenje.

Vetar će biti slab i umeren, zapadni i severozapadni, na istoku povremeno jak. Jutarnja temperatura od -8 do -1 C, najviša dnevna od 6 do 14 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutru biti slab mraz, u nižim delovima grada kratkotrajna magla. Pre podne umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano. Vetar slab, zapadni. Jutarnja temperatura oko -1 C, najvisa dnevna oko 8 C.

Prema izgledima vremena do 16. decembra, za vikend pretežno sunčano i toplo, samo ujutru ponegde slab mraz i magla ili niska oblacnost koja će se u subotu u severnim i istocnim predelima zadržati i pre podne.

U ponedeljak postepeno naoblačenje i zahlađenje uz umeren i jak severozapadni vetar, koji će na istoku Srbije i u planinskim predelima imati i udare olujne jacine. Posle podne i u toku noći ponegde se očekuje slaba kisa, a u brdsko-planinskim predelima slab sneg.

U utorak prestanak padavina i postepeno razvedravanje. Zatim do kraja perioda suvo i hladno.

Tanjug
Foto: Prelistavanje

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter