Izvor:
14.12.2016 u 14:11
0

Obucite se dobro: Danas mraz, tokom noći moguća KIŠA i SNEG!

U Srbiji će danas ujutro biti hladno, sa umerenim mrazom i ponegde maglom, pre podne će biti pretežno sunčano, a posle podne se najavljuje naoblačenje, a tokom noći ponegde su mogući slaba kiša i sneg.

Duvaće slab i umeren, južni i jugozapadni vetar, u toku noći severozapadni. Najniža temperatura biće od od -9 do -5, najviša od 3 do 7 stepeni, saopštio Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će ujutru biti hladno, sa umerenim mrazem. Pre podne pretezno suncano, posle podne naoblacenje, a u toku noci kratkotrajna slaba kisa i sneg. Najniža temperatura biće od -7 do -5, a najviša 5 stepeni.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 21. decembra, u četvrtak ujutro i pre podne biće pretezno oblačno, ponegde je na jugu moguć slab sneg, posle podne razvedravanje.

Od petka ujutro slab i umeren mraz, mestimično magla, u toku dana pretežno sunčano i hladno. Ponegde po kotlinama magla će se zadržati veći deo dana.

Od nedelje malo toplije. Temperatura malo ispod proseka, najviša dnevna od 0 do 6 stepeni.

Tanjug
Foto: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter