Izvor:
16.12.2016 u 14:59
0

Pažnja,pažnja: Zbog sumaglice SMANJENA VIDLJIVOST na srpskim putevima!

Na skoro celom području Srbije jutros je prisutna sumaglica koja dodatno smanjuje vidljivost, a slab sneg provejava u Nišu, Leskovcu, i Vranju, saopštio je AMSS.

AMSS navodi da će veći deo dana biti suvo, samo se u centralnim i jugoistočnim predelima tek ponegde očekuje slab sneg.

Sumaglica je prisutna na gotovo celom području Srbije dodatno smanjuje vidljivost, pa zbog toga, kao i zbog vlažnih kolovoza i mogućeg stvaranja poledice, vozačima se savetuje da povećaju oprez i obrate pažnju na brzinu kojom se kreću, kao i da poštuju saobraćajne propise.

Slab sneg provejava u Nišu, Leskovcu, i Vranju. Ima ga i u planinskim

predelima na Kopaoniku, Crnom Vrhu i Staroj Planini pa podsećamo na upotrebu zimske opreme.

Veći oprez se svakako savetuje i na deonicama na kojima se i dalje izvode radovi.

Na Starom Obrenovačkom putu, u zoni mosta preko reke Save, u toku je obustava saobraćaja zbog izvođenja radova na izradi rasponske kontrukcije između stubova.

Radovi će se izvoditi svakog dana do 15.marta 2017. godine, ukoliko vremenski uslovi dozvole. Alternativi pravac je „Novi Obrenovački put“.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 15 do 20 minuta.

Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter