Izvor:
16.12.2016 u 19:31
0

U Srbiji sutra hladno: Ujutro minus, a evo kada nas očekuje sunčano vreme!

U Srbiji će ujutro i pre podne biti mestimično maglovito i hladno, ali će tokom dana biti pretežno sunčano. Vetar će biti slab i umeren, severni i severoistočni.

Jutarnja temperatura od -8 C do -4 C, najviša dnevna od 0 C do 5 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će sutra ujutru, u nižim delovima grada i pre podne, biti maglovito i hladno. Tokom dana pretežno sunčano.

Vetar slab i umeren, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -6 C do -4 C, najviša dnevna oko 2 C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u nedelju i ponedeljak jutro će biti hladno sa mestimičnom maglom. U nedelju će biti pretežno sunčano, a u ponedeljak postepeno naoblačenje uz mogucnost slabog snega na severu i istoku zemlje.

Od utorka pretežno oblačno uz slabljenje jutarnjeg mraza, mestimično sa slabim padavinama. Vetar slab i umeren južni i jugoistočni, u utorak u pojačanju, od srede u košavskom području i na planinama povremeno sa olujnim udarima.

Tanjug
Foto: Twitter/lonca9

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter