Izvor:
24.12.2016 u 13:48
0

Danas hladno sa snegom: Evo kada nas očekuje otopljenje!

U Beogradu od jutros pada slab sneg koji se zadržava na zemlji, a u ostalim krajevima zemlje ima slabog i umerenog mraza i mestimično magle.

Tokom dana u severnim, zapadnim i centralnim krajevima biće oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice. U ostalim krajevima pretežno sunčano, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od minus sedam (-7) do minus tri (-3) stepena, najviša dnevna od minus dva (-2) do jedan (1) stepen, na istoku i jugu oko šest stepeni.

U Beogradu će danas ujutru biti slab mraz i magla. Tokom dana oblačno, tmurno i hladno uz sasvim slabe padavine i lokalnu pojavu poledice.

Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko minus četiri (-4), najvisa dnevna oko minus jedan (-1) stepen.

Prema izgledaima za sedam dana, vreme će biti umereno do potpuno oblacno, u nedelju ponegde sa slabom kisom, u planinskim predelima sa susnežicom i snegom.

U ponedeljak toplije, još ujutru sa slabim padavinama. U utorak mestimično kiša, u brdsko-planinskim predelim susnežica i sneg i pojačanje severozapadnog vetra.

Uveče i tokom noći uz pad temperature susnežica i sneg očekuju se i u nižim predelima. U sredu hladnije mestimično sa snegom. Do kraja perioda suvo i hladno.

Tanjug.rs
Foto: Twitter/lonca9

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter