Izvor:
30.12.2016 u 18:44
0

POSLE 11 GODINA stiže KUĆI: Bogoljub Karić sa porodicom u AVIONU ZA SRBIJU! (FOTO)

Lider Pokreta snaga Srbije Bogoljub Karić, vraća se u Srbiju posle čitave decenije i nije mogao da dočeka današnji let iz Moskve za Beograd.

Bogoljubu se na putu pridružio i brat Sreten, ali i ostali članovi njihove brojne porodice, koji su iskoristili priliku da trenutak poletanja iz Minska zabeleže i kamerom. Fotografiju je na društvenu mrežu Instagram ubrzo postavio Sretenov sin, a Bogoljubov bratanac, Bojan Karić.

U međuvremenu, na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu sve je spremno za svečani doček, koji se očekuje oko 13.40 časova. Veliki broj ljudi, ali i novinarskih ekipa, satima pre sletanja okupio se da Kariću poželi dobrodošlicu u otadžbinu.

Podsetimo, Specijalni sud naložio je u sredu povlačenje poternice za Bogoljubom Karićem i ukinio rešenje o pritvoru. Naloženo je povlačenje poternice koja je pre 11 godina raspisana za Bogoljubom Karićem, pošto je tužilaštvo za organizovanu kriminal obustavilo istrage vođenje protiv njega.

Više javno tužilaštvo u Beogradu obustavilo je istragu protiv biznismena Sretena Karića koji se, zajedno sa još 14 osumnjičenih, među kojima je i njegov rođeni brat Bogoljub, teretio da je oštetio Kompaniju "Mobtel" za više od 60 miliona evra. Razlog za obustavu postupka je njegovo teško zdravstveno stanje.

Pogledajte:

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva, Instagram/bojankaric

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter