Izvor:
12.01.2017 u 15:27
0

Kada neko umre u Beogradu, DRŽE GA U KUĆI PO NEKOLIKO DANA! Razlog je užasan!

Statistički podaci pokazuju da u januaru premine najveći broj ljudi, a upravo to je razlog što grobari u JKP "Pogrebne usluge" ne mogu da stignu da sahrane sve pokojnike. U Beogradu se obavljanje sahrana prolongira do čak 10 dana.

Sahrane se neprekidno obavljaju od 10.30 sati do 15.30 sati, pošto je kasnije namoguće zbog mraka – kažu iz JKP "Pogrebne usluge"

– Dada nam je preminuo prekjuče, a rečeno nam je da na Bežanijskom groblju sahrana može da se obavi tek posle 20 januara. Šta da radimo, prinuđeni smo da sačekamo kako bismo se od njega dostojno oprostili – ispričala je za Blic Marija iz Beograda.

Iz “Pogrebnih usluga” tvrde da ih vremenske neprilike nisu omele u obavljanju svog posla, jer su grobna mesta pripremljena unapred, već isljučivo veći broj mrtvih.

– Sahrane se neprekidno obavljaju od 10.30 sati do 15.30 sati, pošto je kasnije namoguće zbog mraka. Samo u protekla tri dana na grobljima u našoj nadležnosti obavljeno je više od 180 sahrana, od čega blizu 60 na groblju Nova bežanija – rekli su iz ovog preduzeća i naglasili da da je pored tog groblja, najveći broj sahrana i kremacija obavljeno na Lešću i Novom groblju.

Slične probleme imaju i građani drugih gradova.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter