Izvor:
14.01.2017 u 18:27
0

Kao Titanik: Havarija na Dunavu, sante leda NOSE SVE PRED SOBOM!

Sante leda koje su se pokrenule na Dunavu nakon otopljenja oštetile su splavove i čamce na tom delu reke, kao i marinu "4. jul".

– Haos je napravio, cele noći se borimo sa lodom. Čeka se ledolomac "Greben", koji je noćas krenuo iz Đerdapa. Treba uskoro da stigne, sada je negde blizu Pančevačkog mosta. I brod "Topola" je angažovana na razbijanju leda – kaže za "Blic" direktor PIM-a Miodrag Milojević.

Kako prenosi N1, zbog plutanja santi leda četiri barže su nalegle na stub mosta "Mihajlo Pupin" sa borčanske strane međutim, kako kaže Milojević, opasnosti po mostove nema, ali se još ne zna kolika je šteta pričinjena na splavovima i plovnim vozilima.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter