Izvor:
16.01.2017 u 02:11
0

Niska oblačnost napravila problem: Avion, koji je trebalo da sleti u Niš, preusmeren u…

Na Aerodromu Konstantin Veliki u Nišu saobraćaj se odvija normalno, a jedino je avion kompanije "Rajan er" danas preusmeren za Sofiju zbog niske oblačnosti, rekao je predsednik Nadzornog odbora tog aerodroma Radoslav Bubanj.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je ranije danas objavilo da je avion kompanije "Viz era" jutros preusmeren na Aerodrom u Sofiji, ali, kako precizira Bubanj, radilo se zapravo o avionu "Rajan era".

Bubanj je u izjavi Tanjugu istakao su svi avioni, odnosno dva aviona kompanije "Viz er" i jedan kompanije "Rajan er", danas normalno sleteli na aerodrom u Nišu sem aviona kompanije "Rajan er" koji je odleteo za Sofiju zbog niske oblačnosti.

– Jedino je jutrošnji let iz Dizeldorfa, koji je u 9.15 časova trebalo da sleti, preusmeren zbog niske oblačnosti. Niska oblačnost zbog sigurnosti putnika sasvim je normalan preduslov da se ode na drugi (aerodrom) – naglasio je Bubanj i istakao da su organizovana tri autobusa za putnike koji su sleteli u Sofiju.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter