Izvor:
20.01.2017 u 14:10
0

Ujutru jak mraz: Ledeni dani se nastavljaju, evo kada nas očekuje toplije vreme!

Republički hidrometeorološki zavod upozorava na ledene dane koji se nastavljaju.

U Srbiji će danas biti hladno s jakim jutarnjim mrazevima, a tokom dana umereno i potpuno oblačno, na planinama uz provejavanje sasvim slabog snega, a na severu Srbije sa periodima sunčanog vremena.

Republički hidrometeorološki zavod upozorava na ledene dane koji se nastavljaju i u kojima će temperatura silaziti do minus 15, a tokom dana ići najviše do dva stepena.

Vetar slab, promenljiv i temperatura od minus 12 do minus jedan.

I u Beogradu će ujutru biti umeren mraz, u nižim delovima grada i magla. Tokom dana suvo i hladno, sa sunčanim periodoma. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura od minus 9 do minus 7, tokom dana najviša oko minus dva.

U većem delu dana zadržaće se hladno i suvo vreme, kakvo će ostati i narednih dana, samo se u utorak i sredu u jugozapadnim i južnim krajevima uz nesto više oblačnosti očekuje retka pojava snega.

U jutarnjim satima umeren i jak mraz, a do ponedeljka i magla mestimično, koja se po kotlinama i ponegde u nižim predelima može zadržati duže tokom dana.

Prema prognozi vremena, u nedelju i ponedeljak u košavskom području možemo da očekujemo umeren i jak jugoistočni vetar, u donjem Podunavlju i na jugu Banata povremeno sa olujnim udarima.

Izvor: Telegraf.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter