Izvor:
05.02.2017 u 16:15
0

EKSPLOZIJA U SAVAMALI: Uklonjena BOMBA na gradilištu „Beograd na vodi“!

Avionska bomba iz Drugog svetskog rata pronađena na gradilištu "Beograda na vodi" uspešno je deaktivirana, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Neutralisanje bombe izvršeno je oko devet sati, a pre deaktiviranja začule su se sirene upozorenja.

U okviru neophodne procedure, do dest sati zatvorene su Savska ulica 19-35 (i poprečne ulice), Brodarska, kao i deo autoputa i saobraćaj na mostu Gazela, i celokupan saobraćaj, uključujući i tramvaje i vozove.

Takođe, iz zone navedenih i okolnih ulica preventivno su od subote u ponoć uklonjena parkirana i zatečena vozila, koja su prebačena na praking Centra Sava.

Bomba je nađena na devet metara dubine, ima oko 500 kilogramag, od čega je 250 kilograma eksplozivai hemijski upaljač, pa ne sme da bude pomerana nego će biti bezbedno uništena na licu mesta.

Tanjug.rs
foto:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter