Izvor:
15.02.2017 u 18:11
0

USKORO STIŽE PROLEĆE: Ni medvedi u Jagodini nisu videli svoju senku na Sretenje! (VIDEO)

Medvedi u Zološkom vrtu u Jagodini, nisu jutros, na Sretenje, videli svoju senku, što po narodnom verovanjuznači da je uskoro kraj zimi.

U U zoo-vrtu u Jagodini ima pet medveda, mrki medevedi i tibetanski ogrličar, i jutros su svi bili budni, tumarali su kavezima "tražeći valjda svoju senku".

Međutim, to nije pouzdan znak, jer medvedi u zoo-vrtovima i ne spavaju zimski san za razliku od svojih rođaka u divljini – objasnio je veterinar u zoo-vrtu Vladimir Jovanović.

U zoo-vrtu u Jagodini ima pet medveda, mrki medevedi i tibetanski ogrličar, i jutros su svi bili budni, tumarali su kavezima “tražeći valjda svoju senku”. Nisu je videli od magle.

Izvor: Telegraf
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter