Izvor:
17.02.2017 u 13:30
0

VREME PROMENLJIVO: Jutro sa slabim mrazem, preko dana sunčano!

U Srbiji se danas očekuje hladno jutro sa slabim mrazem, po kotlinama i u nižim predelima i sa maglom ili niskom oblačnošću, koja će se ponegde u Vojvodini zadržati duže tokom dana.

U ostalim krajevima pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidrometeorloški zavod.

Uveče i tokom noći očekuje se postepeno naoblačenje sa severozapada. Vetar slab i umeren, jugozapadni, uveče i noću u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 0 C, najviša dnevna u većini mesta od 7 do 13 C, u mestima sa dužim zadržavanjem magle hladnije.

U Beogradu se ujutru, a u nižim delovima grada i pre podne očekuje magla, tokom dana pretežno sunčano i relativno toplo. Uveče i tokom noći postepeno naoblačenje. Vetar slab, jugozapadni, uveče u skretanju na severozapadni.

Jutarnja temperatura od -2 C do 0 C, najviša dnevna oko 10 C.

Za vikend umereno i potpuno oblačno i hladnije, u centralnim i južnim krajevima mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, zatim uglavnom suvo i toplo sa maksimalnom temperaturom oko i malo iznad proseka.Krajem perioda oblačno sa kišom.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter