Izvor:
24.02.2017 u 23:23
0

CIKLON STIGAO U SRBIJU: Temperatura pala za 7 stepeni!

Nad Apeninskim poluostrvom i Jadranom očekuje se formiranje ciklona, a nad Srbijom nakon vedrog jutra i sunčanog prepodneva, sledi povećanje oblačnosti.

Kako će se Srbija tokom većeg dela dana nalazii u prednjem delu ciklona. Temperatura u Beogradu se nalazi u padu. U 14 časova bilo je 19 stepeni, a u 17.00 je izmereno samo 12.

Tokom večeri i noći i u subotu ujutro očekuju se veće količine padavina. U većini predela palo bi od 10 do 20 mm kiše po m2, dok bi u brdsko-planisnkim predelima kiša prešla u susnežicu i sneg. Na zapadu i jugozapadu Srbije očekuju se obilnije padavine, od 20 do 30 mm kiše po m2, a na planinama i do 20 cm snega.

U subotu oblačno sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, dok se susnežica i sneg očekuju i u nižim predelima zapadne i jugozapadne Srbije. Maksimalna temperatura biće od 4°C na zapadu do 10°C na jugoistoku Srbije, tokom dana u padu. Sredinom dana u severnim, posele podne i uveče i u ostalim predelima prestanak padavina i razvedravanje. Severozapadni vetar u slabljenju.

U nedelju potpuna stabilizacija, samo još tokom jutra na jugu i istoku ponegde slabe padavine. U ponedeljak sunčani intervali i toplije. U utorak i sredu sunčano i osetno toplije. U sredu krajem dana sa severozapada novo pogoršanje.

Beta
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter