Izvor:
03.03.2017 u 08:54
0

Miroljub Petrović šokirao: ALBANCI SU SRBI, IMAJU NAJVIŠE ILIRSKE KRVI!

U najgledanijem jutarnjem programu u Srbiji, "Dobro jutro Srbijo", Milomir Marić i Irina su ugostili Miroljuba Petrovića osnivača i direktora Centra za prirodnjačke studije u Beogradu i Americi.

On kritikuje ljude koji ništa ne rade, a žele da se pitaju za nešto i žene lakog morala…

"Žena je u kući pošteđena svih poslova, zato može da se bavi decom. To ti je po kanonu Leke Dukađina. Znaš li ti ko je Leka Dukađin? Svi Albanci su Srbi i kod njih ima više ilirske krvi", rekao je Petrović.

"Daj da na ovoj televiziji emitujemo program o zdravlju, higijeni porodici", apeluje Petrović. Marić ga pita da li je on sindikalni funkcioner, kada brine o programu?

Irina ga pita o položaju žena i kako je vidi? Petrović odgovara da ona može da se bavi čime hoće, da bude arhitekta, doktorka ili šta god, ali zna se kako treba das se ponaša prema mužu. Ne može da bude razvratna i da bude dobra žena.

"Nemoralne žene mogu da se leče, sele ili da idu pod mač… U Dušanovom carstvu nema rijalitija. Golotinja je dozvoljena u spavaćoj sobi. Sponzoruše, starlete i oni koji promovišu uništenje dobrih ljudi se "ukidaju. Za urednika kulture Marić bi imao Vukojicu Savića", objasnio je

Ovaj kontroverzni geolog kaže da se brani guslama i da bi Hrvati zavoleli taj narodni instrument.

Marić kaže da je osnovao starlete kao školski program.

Kod mene u kući je teokratija, ja odlucujem. Ako žena nešto kaže, ja je samo pomilujem i pogledam, ali pogledam tako da zna šta treba da uradi.

Ovaj kreacionista je pitao Marića i Irinu koja je razlika između gusala i rokenrola i zaključio da su gusle bolje od bilo čega.Miroljub Petrović: "Vlast Srbije treba da finansira guslare", zaključio je Petrović.

HappyTv
Foto: Facebook/Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter